Date	Subject and Paper	Duration	Time	Venue
Friday 14 June	Art	5hrs	All Day	Art rooms
Monday 24 June	English Language	1hr 45mins	9.00 - 10.45	Sports hall
	Maths Paper 1 (Non-Calculator)	1hr 30mins	11.40 - 1.10	Sports hall
Tuesday 25 June	Biology	1hr 45mins	9.00 - 10.45	Sports hall
	Biology (Trilogy)	1hr 15mins	9.00 - 10.15	
	ELC Science Paper 1	1hr 15mins	9.00 - 10.15	
	Computer Science	1hr 30mins	11.40 - 1.10	
	Drama	1hr	11.40 - 12.40	
	Physical Education	1hr 15mins	11.40 - 12.55	
Wednesday 26 June	Music	1hr 30mins	9.00 - 10.30	Music room
	DT	1hr	9.00 - 10.00	Sports hall
	Health & Social Care	1hr 15mins	9.00 - 10.15	
	History (Early Elizabethan England)	1hr	11.40 - 12.40	
Thursday 27 June	Chemistry	1hr 45mins	9.00 - 10.45	Sports hall
	Chemistry (Trilogy)	1hr 15mins	9.00 - 10.15	
	ELC Science Paper 2	1hr 15mins	9.00 - 10.15	
	French Reading (Foundation)	45mins	11.40 - 12.25	
	French Reading (Higher)	1hr	11.40 - 12.40	
	Spanish Reading (Foundation)	45mins	11.40 - 12.25	
	Spanish Reading (Higher)	1hr	11.40 - 12.40	
Friday 28 June	Religious Studies	2hrs	9.00 - 11.00	Sports hall
	Maths Paper 2 (Calculator)	1hr 30mins	11.40 - 1.10	
Monday 1 July	Physics	1hr 45mins	9.00 - 10.45	Sports hall
	Physics (Trilogy)	1hr 15mins	9.00 - 10.15	
	Creative iMedia	1hr 30 mins	11.40 - 1.10	
	Food Preparation & Nutrition	1hr	11.40 - 12.40	
Tuesday 2 July	Spanish Writing (Foundation)	1hr	9.00 - 10.00	Sports hall
	Spanish Writing (Higher)	1hr 15mins	9.00 - 10.15	
	French Writing (Foundation)	1hr	9.00 - 10.00	
	French Writing (Higher)	1hr 15mins	9.00 - 10.15	
	Geography	1hr 30mins	11.40 - 1.10	
Wednesday 3 July	Maths Paper 3 (Calculator)	1hr 30mins	9.00 - 10.30	Sports hall
	History (Germany in Transition)	1hr	11.40 - 12.40	
Thursday 4 July	French Listening (Foundation)	35mins	9.00 - 9.35	Sports hall
	French Listening (Higher)	45mins	9.00 - 9.45	
	Spanish Listening (Foundation)	35mins	11.40 - 12.15	
	Spanish Listening (Higher)	45mins	11.40 - 12.25	

Year 10 Mock Exams Timetable Summer 2024

Please turn over for exam procedures and guidelines

Report 10 minutes before the exam start time.

Do not attend morning registration when you have a 9am exam.

Put bags and coats under one of the canopy areas.

Equipment needed for exam in a clear plastic case: 2 pens with black ink, 2 pencils, eraser, ruler, protractor, compasses, calculator (remove cover).

Any notes/working out – make in exam paper and then cross out.

No Mobile phones, MP3 players or data storage devices near the exam hall.

No watches to be worn.

Line up outside the entrance to sports hall like you do for PE.

Line up in groups, quietly, alphabetically and in your teaching group.

Full school uniform, no coats or jumpers other than the school sweatshirt.

Enter sports hall sensibly and in silence from the back, do not cut across the rows.

Your behaviour should be exemplary, no talking or signaling to people.

Any instructions that you are unsure about or don't hear clearly put your hand up.

If you finish the exam early, check your work carefully.

At end of exam you will be dismissed row by row and we require silence.

Desks will be checked before and after each exam for graffiti.

Use your year group toilets before lining up for your exam.

If you feel unwell let invigilators know and they will contact a member of staff.

Check where exam is, most are in the sports hall, but not all.